Beloningssnoepjes: 15x de beste voor je hond van 2022! [Korting]

Met de juiste beloningssnoepjes kan je jouw hond of puppy perfect belonen, om wat voor reden dan ook! Het belonen van goed gedrag is dan ook zeer belangrijk. Vandaar dat dit blog hebben geschreven, waar je alles leert over honden beloningssnoepjes.

In dit artikel nemen wij je mee in de beste beloningssnoepjes voor je hond van 2022. Ook nemen wij je mee in waar je op moet letten bij het kopen van honden beloningssnoepjes, waarvoor je het gebruikt en waarom je het juist moet kopen.

Als laatste geven wij je wat tips mee over hoeveel beloningssnoepjes jouw hond op een dag mag krijgen. Veel leesplezier en vragen zien we graag terug in de reacties onderaan de pagina!

De beste beloningssnoepjes voor je hond van 2022

Bij al onze productonderzoeken kijken we standaard naar een aantal punten. Je kan hierbij denken aan de prijs, kwaliteit, voor- en nadelen, reviews van andere mensen en populariteit.

Door naar deze punten te kijken, zijn wij ervan overtuigd dat we jou de beste trainingssnoepjes hond kunnen laten zien.

We nemen je hieronder mee in de beste beloningssnoepjes voor je hond van 2022, waarbij de prijs oploopt van laag naar hoog!

Goed om te benoemen is dat de onderstaande producten in diverse verpakkingen te verkrijgen zijn, met een verschillend aantal stuks inhoud. Ook de smaak kan je bij veel producten zelf uitkiezen. Klik hiervoor even op “controleer prijs”.

Honden beloningssnoepjes: Onze top 3

Na het zien van bovenstaande producten, heb je (hopelijk) al een keuze kunnen maken. Is dat nog niet het geval? Bekijk dan hieronder onze top 3, op basis van reviews en ervaringen van andere mensen!

Bij ieder product vermelden we ook een voorbeeld van een review. Op die manier kan jij een product kiezen dat zichzelf al bewezen heeft én dat andere hondeneigenaren ook top vinden. Een beter product ga je dus bijna niet vinden.

Beloningssnoepjes hond van Petsnack

Het eerste product in onze top drie zijn de Beloningssnoepjes hond van Petsnack. Dit product is tevens ook één van de meest populaire producten op Bol.com en krijgt momenteel 4,7 uit 5 sterren en meer dan 50 reviews.

Dit product van Petsnack is verkrijgbaar in diverse verpakkingen, waaronder de bovenstaande emmer van 3,5 kilo. Deze emmer is gevuld met verschillende soorten zachte snoepjes, waardoor het geschikt is voor iedere leeftijd.

Wat ook fijn is aan dit item van Petsnack, is dat je stapelkorting kan ontvangen wanneer je meerdere verpakkingen tegelijk koopt. Deze korting kan oplopen tot wel 10%, dus doe hier zeker je voordeel mee.

De enige trainingssnoepjes waar onze hond dol op is en blijft. Het bestellen is erg makkelijk en snel geleverd, altijd goede service!

Allison68

Gezonde beloningssnoepjes hond van Henne

Het tweede product in onze top drie zijn de Gezonde beloningssnoepjes hond van Henne. Dit product krijgt momenteel 4,6 uit 5 sterren en meer dan 15 reviews op bol.com

Henne staat erom bekend diverse gezonde en natuurlijke snacks in het assortiment te hebben, waaronder de Zalm snack hierboven. Dit is een gezonde en graanvrije hondensnack vol essentiële onverzadigde vetzuren.

Daarbij kan je kiezen uit een verpakking van 200 gram of 600 gram. Ook heb je allerlei andere smaken op bol.com. Tevens kan je stapelkorting ontvangen, welke kan oplopen tot 15%. Wat wil je nog meer?

Onze hond heeft nog nooit zo goed geluisterd sinds we deze koekjes gebruiken bij wandelen en trainen

Steenbergen42

Honden beloningssnoepjes van Vitakraft

Het derde product in onze top drie zijn Honden beloningssnoepjes van Vitakraft. Dit product krijgt momenteel 4,8 uit 5 sterren en meer dan 5 reviews op bol.com

De Vitakraft Treaties Bits zijn onweerstaanbare beloningssnoepjes, die je in diverse smaken kan verkrijgen. Deze snack heeft een extra hoog vleesaandeel en bevatten geen suiker.

Een verpakking heeft een inhoud van 120 gram en is hersluitbaar. Hierdoor kan je het perfect bewaren. En ook bij dit product kan je stapelkorting ontvangen.

Mijn hondje is redelijk kieskeurig, maar deze vindt hij toch lekker. Ook hele zachte koekjes dus makkelijk voor hem om te eten.

TessaS25

Zitten de beloningssnoepjes voor jouw hond niet in bovenstaande lijst? Niet getreurd! Neem dan hier even een kijkje bij Bol.com, waar ze meer dan 600 verschillende beloningssnoepjes voor honden hebben!

Wat zijn honden beloningssnoepjes?

Als het goed is heb je, na het zien van de bovenstaande producten, een goed idee van wat een beloningssnoepjes zijn. Mocht dat niet zo zijn, leggen wij het je graag nog een keer uit.

Als je jouw hond iets wilt aanleren, dan zal daar een beloning tegenover moeten staan. Voor de ene hond kan dit een hondenspeeltje zijn, maar veruit de meeste honden worden veel meer gemotiveerd door eten. En laat hier nu honden beloningssnoepjes om de hoek kijken.

Je kan een honden beloningssnoepje het beste zien als een soort hondensnoepje of hondensnack, alleen dan speciaal gemaakt om jouw hond mee te belonen. Dit soort snoepjes zijn vaak klein, zodat je het perfect tijdens de training kan gebruiken.

Beloningssnoepjes voor je hond of puppy uitkiezen kan echter best wel lastig zijn, want je hebt de keuze uit veel verschillende merken, soorten en smaken. Het is daarom belangrijk om goed onderzoek te doen naar het juiste product. Met dit artikel proberen we jou een handje te helpen in het maken van de juiste keuze.

Waarom zou je dan honden beloningssnoepjes moeten kopen en welke eventuele voordelen brengt dit met zich mee? Daar staan we hieronder even bij stil.

beloningssnoepjes puppy

Waarom beloningssnoepjes voor je hond kopen?

Nu je weet wat honden beloningssnoepjes zijn én welke de beste zijn, is het belangrijk om te kijken naar de diverse redenen waarom je dit product zou moeten kopen.

Het is namelijk een product dat belangrijk is om in huis te halen, maar je hebt ook ontzettend veel keuze. Vandaar wat wij je graag meenemen in de diverse voordelen die een honden koek met zich mee kan brengen.

Het is belangrijk om deze redenen goed door te nemen, zodat je voor jezelf kan bepalen welke reden het meest op jou van toepassing is.

Beloon je hond met de juiste snoepjes

Allereerst is het goed om te weten dat de meeste hondeneigenaren beloningssnoepjes kopen, om daarmee hun hond of honden te verwennen/trakteren. Het wordt dan gegeven als beloning tijdens het trainen van een hond, de zindelijkheidstraining of wanneer jouw hond gewenst gedrag vertoond.

Met belonen is het de bedoeling dat positief gedrag versterkt wordt en dat dit gedrag vaker gaat voorkomen. Door gebruik te maken van de juiste beloningssnoepjes, kan je er dus voor zorgen dat jouw hond beter gaat luisteren en ongewenst gedrag ook niet meer vertoond.

Stimuleer jouw hond

Naast het af- of aanleren van bepaald gedrag, kunnen de snoepjes ook gebruikt worden om de hersenen van de hond eens flink te stimuleren. Stop maar eens een paar lekker honden beloningssnoepjes in hondenpuzzels of een honden snoepjesbal.

Jouw hond zal dan echt hard gaan moeten werken om deze eruit te krijgen. Hierdoor raakt de hond ook vermoeid en voldaan waardoor hij binnenshuis een stuk rustiger zal zijn.

De beloningen zijn dus op veel verschillende manieren te gebruiken. Door dit op de goede en gezonde manier te doen zal je veel voordelen opmerken.

Je kan beloningssnoepjes gebruiken als aanvulling op de voeding

Niet alleen gebruikt men een honden beloningssnoepje als beloning, het is daarnaast ook een aanvulling op de voeding. Dit soort snoepjes bevatten (vaak) goede stoffen en worden (vaak) gemaakt van goede ingrediënten.

Voor sommige honden kan een beloningssnoepje daarom een prettige afwisseling in de voeding zijn. Hierbij moet je natuurlijk niet overdrijven en altijd logisch blijven nadenken. Verderop in dit artikel laten wij je zien hoeveel beloning snoepjes jouw hond per dag mag krijgen, want hier moet je er niet teveel van geven.

Voor iedere hond de beste beloningssnoepjes

Het laatste voordeel dat we willen benoemen, is dat je voor iedere hond wel een geschikte product kan vinden. Zoals je bovenaan dit artikel hebt kunnen zien, heb je de keuze uit veel verschillende producten, smaken en merken. Je kan letterlijk uit honderden items kiezen.

Juist vanwege dit grote aanbod is de kans groot dat je een product vindt wat precies bij jouw wensen aansluit én dat precies bij jouw hond of puppy past. Met dit artikel proberen we jou simpelweg een duwtje in de juiste richting te geven. 

Al met al meer dan genoeg redenen en momenten waarom je de beste beloningssnoepjes voor je hond zou moeten kopen. Maar waar moet je dan allemaal rekening mee houden, wanneer je dit product gaat kopen? Lees snel verder, want daar ga je in de volgende alinea allemaal achter komen.

gezonde beloningssnoepjes hond

Beloningssnoepjes voor je hond kopen? Houd hier rekening mee

Wanneer jij de beste beloningssnoepjes gaat kopen, is het belangrijk dat je dit afstemt op wat jij nodig hebt en verwacht en op wat jouw hond of puppy op dat moment nodig heeft.

Niet iedereen vindt elke functionaliteit even belangrijk. Daarom is het belangrijk om te weten waar je allemaal op kan letten, zodat jij een goede keuze kan maken.

Wij hebben de belangrijkste zaken waar je op kan letten, hieronder opgesomd en zullen deze één voor één kort even toelichten:

Leeftijd van jouw hond

Allereerst is het belangrijk dat je de beloningssnoepjes afstemt op de leeftijd van jouw hond. Honden van diverse leeftijden hebben namelijk diverse behoeftes en vereisten.

Om dit wat concreter te maken: Puppy’s kunnen bijvoorbeeld minder hard bijten, waardoor je voor puppy speciale puppy beloningssnoepjes wilt kopen. Deze zijn vaak zachter én kleiner.

Controleer daarom altijd bij het product dat je wilt kopen, voor welke leeftijd het geschikt is. Er zijn hiervoor 4 verschillende leeftijdsfasen die je aan kan houden, namelijk: puppy, junior, adult of senior.

Je kan ook beloningssnoepjes tegenkomen dat voor elke leeftijdsfase geschikt is, dus dat zou je ook kunnen aanschaffen.

Inhoud van de verpakking

Naast de leeftijd van jouw hond, is het ook belangrijk om te kijken naar hoeveel beloning snoepjes je per keer koopt. Bij de meeste producten is het namelijk zo dat de prijs per kilo lager wordt, wanneer je een grote verpakking koopt.

Vooral als je meerdere honden in huis hebt, is het verstandig om een grootverpakking aan te schaffen. Daarnaast kan je de snoepjes lang bewaren in een bewaarbox voor honden of hondenvoerton. Doe hier zeker je voordeel mee.

Smaak en ingrediënten

Je wilt niet alleen rekening houden met de bovengenoemde punten, maar ook zeker met de smaak en de ingrediënten van de beloning snoepjes. Je wilt wel dat jouw hond of puppy het lust natuurlijk.

Houd daarbij ook rekening met eventuele allergieën van jouw hond. In beloning snoepjes zitten verschillende ingrediënten. De kans is dus aanwezig dat jouw hond voor één of meerdere van deze ingrediënten allergisch is.

Houd daarom altijd rekening met de smaak én de ingrediënten, door goed de verpakking te lezen. Mocht je de situatie niet vertrouwen, kan je altijd advies inwinnen bij de dierenarts

Soort honden beloningssnoepje

Als je de producten bovenin dit artikel goed bekeken hebt, dan is het je opgevallen dat je uit veel verschillende soorten producten kan kiezen. Vandaar dat het belangrijk is om ook met dit punt rekening te houden.

Dit hangt ook enerzijds samen met eerder benoemde punten, zoals de leeftijd van je hond, de smaak en de ingrediënten.

Ervaringen van andere mensen

Bij het doen van productonderzoek, is het belangrijk om te kijken naar de ervaringen die andere mensen hebben met het product. Check ook zeker of deze ervaringen eerlijk/gegrond zijn, voordat je een product besteld.

Laat je dus ook zeker informeren door de ervaringen die andere mensen met bepaalde producten hebben. Vaak hebben deze mensen het product al getest, waardoor je makkelijk de voor- en nadelen kan opzoeken.

Producten met slechte reviews of lage scores wil je dan het beste vermijden, zodat je alleen de allerbeste producten voor jouw hond aanschaft.

Prijs van de honden beloningssnoepjes

Als laatste is het belangrijk dat je de juiste kwaliteit kiest en de prijs die daarbij hoort. Sommige mensen vinden het niet erg om een tientje meer of minder te betalen, maar niet iedereen heeft dat ervoor over.

De prijs van dit product begint vanaf zo’n €5 en kan oplopen tot wel €120, voor als je het beste van het beste wilt hebben én een verpakking met veel inhoud. Houd er dan ook rekening mee dat jouw budget tussen deze twee bedragen in zal moeten zitten.

Oké, je weet nu bijna alles wat je moet weten over honden beloning snoepjes. We hebben het alleen nog niet gehad over hoeveel snoepjes je hond op een dag mag eten. Daarom dat wij in de volgende alinea hier dieper op ingaan. Lees snel verder.

beste beloningssnoepjes hond

Hoeveel beloningssnoepjes mag je hond per dag?

Het zal je niets verbazen, maar je mag een hond natuurlijk niet al teveel beloningssnoepjes geven. Ook zijn er elke maand tientallen mensen die zoeken naar deze vraag binnen Google. Het is dus geen hele gekke vraag, echter weet dus lang niet iedereen het antwoord op deze vraag. Maar wij hebben wel het juiste antwoord voor je!

Er wordt geadviseerd om dagelijks maximaal 10% van de voeding te laten bestaan uit snacks, honden snoep of honden koekjes of andere vormen van snacks. Dus als jouw hond dagelijks 300 gram voer eet, mag hiervan 30 gram bestaan uit dit soort voeding.

Dit hangt echter ook samen met het ideale gewicht van jouw hond. Als jouw hond al overgewicht heeft, wil je juist voorzichtig zijn met het geven van veel beloning snoepjes.

Natuurlijk kan je zoeken naar beloningssnoepjes met weinig calorieën om zo het gewicht van je hond op peil te houden. Probeer daarbij niet teveel snoepjes in één keer te geven, maar geef ze per stuk en verspreid dit het liefste over de dag.

Honden beloningssnoepjes – veelgestelde vragen

Voordat wij dit artikel afsluiten, willen wij je wat veelgestelde vragen laten zien. Heb jij, na het lezen van dit artikel, alsnog een prangende vraag> Stel die dan gerust in de reacties hieronder. Dan nemen wij het mee in de onderstaande lijst.

We zijn nu aan het einde gekomen van dit artikel. We hopen dat we jou hebben kunnen helpen met het maken van de juiste keuze. Zo niet, horen we dat graag in de comments. Ook als je iets aan dit artikel hebt gehad, horen wij dat graag.

Plaats een reactie