Over ons

Hoi,

Ik ben Boyd, oprichter van hondjesinfo.nl. Samen met mijn vriendin heb ik deze website opgericht, om (soon-to-be) hondeneigenaren te helpen met de beste spullen voor hun honden, maar ook met het geven van informatie over hondenrassen, interessante feitjes en weetjes en nog veel meer.

Ik ben opgegroeid met honden en heb in het verleden diverse hondenrassen in het gezin gehad. Een aantal honden die wij hebben gehad zijn onder andere de West Highland White Terrier, Mechelse Herder, Tibetaanse Terrier en de Shih Tzu. Hieronder zie je onze hond Bincky, onze TIbetaanse Terrier.

hondenstretchers

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste spullen voor jouw trouwe viervoeter in huis te halen. Omdat wij al meer dan 15 jaar ervaring hebben met honden én hondenspullen, hebben wij dus hondjesinfo.nl in het leven geroepen.

Wij willen jou helpen met het besparen van tijd en geld, door je de beste spullen te laten zien. Of het dan gaat om een anti trektuigje, een autostoel voor honden of een bepaald type hondenvoer, de kans is groot dat wij er een blog over hebben geschreven. Wij zien hier om jou te helpen.

Dit doen wij door onderzoek te doen naar de meest populaire producten. We scannen het internet, bekijken reviews van goede producten, testen zelf producten uit, allemaal om ervoor te zorgen dat we jou van het beste advies kunnen voorzien.

Mocht je zelf vragen en/of opmerkingen hebben, of je wilt gewoon even Hoi zeggen, laat het ons zeker even weten. Je kan met ons contact opnemen via info@hondjesinfo.nl en we komen graag met je in contact.

Hondjesinfo.nl is onderdeel van BvD Online Assets
Oprichter: Boyd
KvK Nummer : 75250756
BTW nummer : NL002216768B24
mail: info@hondjesinfo.nl