Hondensnacks: 15 beste van 2024 [Beste uit de Test]

Hondensnacks zijn het meest ideale product, waarmee je jouw hond kan trakteren om welke reden dan ook. Ze komen in veel verschillende soorten, maten en merken terug, waarop we later in dit blog terugkomen.

In dit artikel nemen wij je mee in de beste hondensnacks van 2024. Ook nemen wij je mee in waar je op moet letten bij het kopen van snacks voor je hond, waarvoor je het gebruikt en waarom je het juist moet kopen.

Als laatste geven wij je wat tips mee over welke soorten hondensnacks er allemaal te verkrijgen zijn én hoeveel snacks jouw hond op een dag mag krijgen. Veel leesplezier en vragen zien we graag terug in de comments onderaan de pagina!

De beste hondensnacks van 2024

Bij al onze productonderzoeken kijken we standaard naar een aantal punten. Je kan hierbij denken aan de prijs, kwaliteit, voor- en nadelen, reviews van andere mensen en populariteit.

Door naar deze punten te kijken, zijn wij ervan overtuigd dat we jou de beste hondensnacks kunnen laten zien.

We nemen je hieronder mee in de beste hondensnacks van 2024, waarbij de prijs oploopt van laag naar hoog! Welke snack hond kies jij uit?

Goed om te benoemen is dat de onderstaande producten in diverse verpakkingen te verkrijgen zijn, met een verschillend aantal stuks inhoud. Ook de smaak kan je bij veel producten zelf uitkiezen. Klik hiervoor even op “controleer prijs”.

Onze top 5 hondensnacks

Na het zien van bovenstaande producten, heb je (hopelijk) al een keuze kunnen maken. Is dat nog niet het geval? Bekijk dan hieronder onze top 5, op basis van reviews en ervaringen van andere mensen!

Bij ieder product vermelden we ook een voorbeeld van een review. Op die manier kan jij de beste hondensnack kiezen dat zichzelf al bewezen heeft én dat andere hondeneigenaren ook top vinden. Een beter product ga je dus bijna niet vinden.

Hondensnacks Dentastix van Pedigree

De eerste beste hondensnack in onze top 5 zijn de Dentastix van Pedigree. Dit product is tevens ook één van de meest populaire hondensnacks op Bol.com en krijgt 4,8 uit 5 sterren en meer dan 440 reviews.

Geen enkel ander product heeft zoveel reviews als de Dentastix. De kans is ook groot dat jouw hond dit ooit al op heeft. Je weet dan dus ook dat je hiermee zowel jouw hond kan belonen als het gebit kan verzorgen.

Als je deze gezonde snacks namelijk dagelijks aan jouw hond geeft, kan je de opbouw van tandsteen tot 80% verminderen. Je kan hierbij kiezen uit diverse verpakkingen met een verschillende inhoud. Zo zie je hierboven een verpakking met 140 Dentastix, maar je hebt ook kleinere én grotere verpakkingen.

Mijn hond weet altijd precies wanneer hij ’s avonds een Dentastix krijgt, en ziet er altijd weer met veel enthousiasme naar uit. En het is nog goed voor zijn gebit ook.

Field78

Hondensnacks van Petstyle living 

Het tweede product in onze top 5 zijn de hondensnacks van Petstyle living. Deze natuurlijke hondensnack krijgt momenteel 4,9 uit 5 sterren en meer dan 290 reviews op bol.com.

Deze kipsticks van Petstyle Living komen in een verpakking van 100 stuks, zijn 100% natuurlijk gemaakt én het draagt bij aan een goede mondhygiëne. Geen wonder dat de natuurlijke hondensnacks zulke goede reviews krijgt.

Daarnaast is het ook fijn om te weten dat je bij dit product stapelkorting krijgt. Des te meer verpakkingen jij koopt, des te lager de prijs per verpakking wordt. Deze korting kan oplopen tot wel 16%. Wie wordt daar nou niet vrolijk van?

Snelle levering, goede kwaliteit. Vaak zitten er bij deze kleine kauwstaafjes weinig vlees aan, maar daar is hier zeker geen sprake van! Onze Denver is er dol op 🙂

Jalisa123

Hondensnack van Petsnack

Het derde product in onze top 5 zijn de hondensnacks van Petsnack. Dit product krijgt 4,7 uit 5 sterren en meer dan 95 reviews op bol.com.

Wanneer jij kiest voor deze snacks, krijg je een emmer vol met verschillende smaken zachte snacks. Daarnaast kan je kiezen uit een inhoud van 500 gram of van 3,5 kilo. Ook wordt het geleverd in een hersluitbare emmer, waardoor de snacks lang vers zullen blijven.

Dankzij de zachtheid en grootte zijn deze hondensnacks geschikt voor kleine honden, puppy’s en oude honden. Goed om te weten is dat je bij dit product stapelkorting krijgt, dat kan oplopen tot 10%. Des te meer verpakkingen je koopt, des te lager de prijs per verpakking wordt. Wat wil je nog meer?

Hoera! De hond mocht de dentalife sticks testen en dat vond meneer een heel goed plan. Hij vindt ze lekkerder dan de vergelijkbare dentastix heb ik het idee. Het is een fijne kauwstructuur en het is goed voor zijn (tandsteengevoelige) gebit.

merelj

Hondensnacks van Dentalife

Het vierde product in onze top 5 zijn de hondensnacks van Dentalife. Dit product krijgt 4,6 uit 5 sterren en meer dan 50 reviews op bol.com.

De snacks van Dentalife zijn vergelijkbaar met de Dentastix van Pedigree, alleen de vorm, de smaak en het merk is anders. Ook de prijs ligt bij Dentalife wat lager. Wel is het doel hetzelfde, namelijk het verzorgen van het gebit,

Dankzij de vorm van dit product zijn zelfs de moeilijkst te bereiken tanden achter in het gebit te reinigen. Daarnaast moet jouw hond dit product dagelijks gebruiken, om het beste effect te ervaren. Op bol.com heb je de keuze uit diverse verpakkingen, dus neem daar even een kijkje.

Het ideale hondensnackje. Mooi formaat voor de hondencursus. Stinkt niet, kan dus makkelijk in de broek en/of jaszak.

Karmelijn

Hondensnacks Bullepeespuntjes van Antos

Het vijfde product in onze top 5 zijn de Bullepeespuntjes van Antos. Deze lekkere hondensnack krijgt momenteel 4,8 uit 5 sterren en meer dan 15 reviews op bol.com.

Bullepeespuntjes zijn een 100% natuurlijk product en hebben geen toevoegingen of conserveermiddelen. Deze gedroogde hondensnacks bestaat voor 86% uit ruw eiwit, 3% ruw vet en zo’n 8,5% vocht. Goed om te weten is dat één verpakking uit 500 gram snacks bestaat.

We durven bijna zeker te zeggen dat jouw hond deze hondensnackjes van Antos erg lekker vindt. Het fijne aan dit product is dat je korting krijgt als je meer verpakkingen tegelijk koopt. Zo kan de korting oplopen tot wel 27% Wie wordt er nou niet blij van korting?

Onze hond is hier gek op! Het is niet al te groot maar toch is ze er even zoet mee omdat er op gekauwd/gekluifd moet worden. Een lekker en gezond tussendoortje, voor onze hond dan! 🙂

Yvonnezzz

Zitten jouw hondensnacks niet in bovenstaande lijst? Niet getreurd! Neem dan hier even een kijkje bij Bol.com, waar ze meer dan 6.000 verschillende hondensnacks op voorraad hebben!

Waarom luisteren naar ons?

Tijdens het zoeken naar de beste snacks voor honden, hebben wij de beste hondensnacks onder de loep genomen. Letterlijk honderden reviews zijn doorgenomen, waarbij we naar zowel de positieve als negatieve reviews hebben gekeken. Hierbij kijken wij onder andere naar de volgende punten:

 • Prijs van het product
 • Aantal reviews van kopers
 • Hoogte van de beoordeling
 • Kwaliteit aan de hand van de reviews
 • Features en mogelijkheden die het product kan bieden

Door dit op deze manier aan te pakken, konden wij een mooie lijst van goede producten samenstellen. Op die manier kan jij de beste hondensnacks voor jouw situatie vinden.

Wat is een hondensnack?

Als het goed is heb je, na het zien van de bovenstaande producten, een goed idee van wat een hondensnack is. Mocht dat niet zo zijn, leggen wij het je graag nog een keer uit.

Om maar meteen een antwoord te geven op de vraag wat hondensnacks zijn: Een hondensnack is niks anders dan een snack voor jouw hond, dat jij kan gebruiken als beloning. Veel mensen geven een snack aan hun hond tijdens bijvoorbeeld de hondentraining, zindelijkheidstraining, nadat de hond iets goed heeft gedaan of gewoon zomaar als snackje.

Hondensnacks uitkiezen kan echter best wel lastig zijn, want je hebt de keuze uit veel verschillende merken, soorten hondensnacks en modellen. Het is daarom belangrijk om goed onderzoek te doen naar het juiste product. Met dit artikel proberen we jou een handje te helpen in het maken van de juiste keuze.

Waarom zou je dan honden snacks moeten kopen en welke eventuele voordelen brengt dit met zich mee? Daar staan we hieronder even bij stil.

snack voor honden

Waarom moet je snacks voor je hond kopen?

Nu je weet wat hondensnacks zijn en welke de beste zijn, is het belangrijk om te kijken naar wanneer je dit soort snacks juist zou moeten aanschaffen.

Er zijn een aantal belangrijke redenen, die we voor jou verzameld hebben en hieronder zullen uitleggen.

Je kan snacks gebruiken als beloning

Allereerst is het goed om te weten dat de meeste hondeneigenaren snacks kopen, om daarmee hun hond of honden te verwennen. Het wordt dan gegeven als beloning tijdens het trainen van een hond, de zindelijkheidstraining of wanneer jouw hond gewenst gedrag vertoond.

Wat je ook vaak ziet gebeuren is dat snacks gebruikt worden om te verstoppen in een hondenpuzzel of gebruikt worden voor wanneer jij jouw hond wilt leren speuren.

Ook hier wordt het als beloning gebruikt, wanneer jouw hond een succesvolle/goede actie doet. Maar dit is lang niet de enige reden.

Je kan hondensnacks gebruiken als aanvulling op de voeding

Niet alleen gebruikt men snacks als beloning, het is daarnaast ook een aanvulling op de voeding. Hondensnacks bevatten (vaak) goede stoffen en worden (vaak) gemaakt van goede en voedzame ingrediënten.

Voor sommige honden kunnen snacks daarom een prettige afwisseling in de voeding zijn. Verderop in dit artikel laten wij je zien hoeveel snacks jouw hond per dag mag krijgen, want hier moet je er iet teveel van geven.

Snoepjes gebruiken als verzorging van het gebit

Niet alleen gebruik je hondensnacks en hondensnoepjes als beloning of aanvulling op de voeding, ook kunnen sommige snacks het gebit van jouw hond verzorgen.

Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan bepaalde kauwstaven of producten zoals de Dentastix van Pedigree. Hiermee sla je twee vliegen in 1 klap!

Niet alleen kan jij jouw hond hiermee belonen, je kan daarnaast ook meteen de gebitsverzorging mee pakken. Zo’n 4 op de 5 honden ouder dan drie jaar hebben last van gebitsproblemen, dus de juiste snacks kopen kan dan erg verstandig zijn.

Gezonde hondensnacks dragen bij aan een gezond lichaam

Naast de bovengenoemde voordelen, zullen gezonde hondensnacks ook zorgen voor een goede en gezonde hond. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in een gezonde en glanzende vacht, sprankelende ogen, een goed energielevel, geen last van jeuk of maagklachten, een stevige en gezonde ontlasting en nog veel meer.

Voor iedere hond de beste snacks

Als laatste willen wij je meegeven dat er geschikte snacks voor iedere hond te vinden zijn. Zo vind je op bol.com alleen al meer dan 6.000 verschillende hondensnacks. Het moet dus niet al te lastig zijn, om de juiste snack voor jouw hond te vinden, waarbij wij je alleen een handje helpen.

Al met al meer dan genoeg redenen en momenten waarom je hondensnacks zou moeten kopen. Maar waar moet je dan allemaal rekening mee houden, wanneer je snacks voor honden gaat kopen? Lees snel verder, want daar ga je in de volgende alinea allemaal achterkomen.

honden snacks

Hondensnacks kopen? Houd hier rekening mee

Wanneer jij de beste hondensnacks gaat kopen, is het belangrijk dat je dit afstemt op wat jij nodig hebt en verwacht en op wat jouw hond of puppy op dat moment nodig heeft.

Niet iedereen vindt elke functionaliteit even belangrijk. Daarom is het belangrijk om te weten waar je allemaal op kan letten, zodat jij een goede keuze kan maken. Wij hebben de belangrijkste zaken waar je op kan letten, hieronder opgesomd.

 • Leeftijd van jouw hond
 • Inhoud van de verpakking
 • Soort hondensnack
 • Smaak
 • Ervaringen van andere mensen
 • Prijs van de snacks

Leeftijd van jouw hond

Allereerst is het belangrijk dat je de snacks afstemt op de leeftijd van jouw hond. Dit gebeurt bij mensen ook en dat is niet voor niets ;).

Zo is het bekend dat puppy’s bijvoorbeeld minder hard kunnen bijten, waardoor je voor puppy speciale puppy snacks wilt kopen. Deze zijn vaak zachter. Maar ook de wat oudere honden kunnen last hebben van allerlei kwaaltjes, dus ook hier kan je aparte snacks voor aanschaffen.

Controleer daarom altijd bij het product dat je wilt kopen, voor welke leeftijd het geschikt is. Er zijn hiervoor 4 verschillende leeftijdsfasen die je aan kan houden, namelijk: puppy, junior, adult of senior.

Je kan ook snacks tegenkomen dat voor elke leeftijdsfase geschikt is, dus dat zou je (eventueel) ook kunnen aanschaffen.

Inhoud van de verpakking

Naast de leeftijd van jouw hond, is het ook belangrijk om te kijken naar hoeveel snacks je per keer koopt. Vaak is het zo dat grote verpakkingen een lagere prijs per kilo of per stuk hebben dan kleinere verpakkingen.

Vooral als jouw hond dagelijks snacks krijgt, is het verstandig om een grootverpakking aan te schaffen. Daarnaast kan je de snacks lang bewaren in een hondenvoer container! Doe hier zeker je voordeel mee.

Soort hondensnack

Wanneer je hondensnacks gaat kopen, kan je kiezen uit veel verschillende soorten. Denk aan botten, gedroogde hondensnacks, graanvrije hondensnacks, kauwstaven en nog veel meer. Verderop in dit artikel staan we stil bij de diverse soorten hondensnacks.

Het is dus goed om te weten dat je ontzettend veel keuze hebt en dat je daardoor makkelijk producten kan vinden die jouw hond lekker vindt. Natuurlijk helpen wij jou met de top producten die je bovenin dit artikel vindt.

Smaak

Houd niet alleen rekening met het soort snack, maar ook zeker met de smaak van de snacks. Het zou zonde zijn als je snacks koopt die jouw hond of puppy niet lust.

Gelukkig zijn hondensnacks zo gemaakt dat het merendeel van de honden dit product lekker vindt. Dus wil je jouw hond écht verwennen, kies dan voor de smaak die jouw hond het meest lekker vindt.

Ingrediënten

Het zal je niets verbazen, maar de beste hondensnacks kunnen uit verschillende ingrediënten bestaan. Om die reden kan het geen kwaad om de achterkant van de verpakking te bekijken, om te checken waarvan de hondensnack gemaakt is.

Zo kunnen er bepaalde ingrediënten in voorkomen, waar jouw hond intolerant of allergisch voor is. Of je hond vindt bepaalde ingrediënten simpelweg niet lekker. Ook wil je erop letten dat een snack voor honden niet al teveel zout, suiker, kunstmatige stoffen of vetten bevat.

Ervaringen van andere mensen

Bij het doen van productonderzoek, is het belangrijk om te kijken naar de ervaringen die andere mensen hebben met het product. Check ook zeker of deze ervaringen eerlijk/gegrond zijn, voordat je een product besteld.

Door de ervaringen van anderen hondeneigenaren goed door te nemen, kun je eventuele issues, problemen of tekortkomingen in kaart brengen, voordat je het gaat aanschaffen. Dit helpt je niet alleen een teleurstelling te voorkomen, maar ook om ongewenste aankopen te voorkomen. Als je ziet dat veel producten slechte reviews of lage scores krijgen, wil je deze het beste vermijden. Op die manier koop je alleen de beste hondensnacks.

Laat je dus ook zeker informeren door de ervaringen die andere mensen met bepaalde producten hebben. Vaak hebben deze mensen het product al getest, waardoor je makkelijk de voor- en nadelen kan opzoeken.

Producten met slechte reviews of lage scores wil je dan het beste vermijden, zodat je alleen de beste hondensnacks aanschaft.

Prijs van de hondensnacks

Het is van belang om bij de aanschaf van spullen voor je hond ook rekening te houden met de prijs ervan. De prijs dient wel bij je budget te passen. Daarnaast heb je vaak de keuze uit diverse prijscategorieën, variërend van betaalbare producten tot meer prijzige merken. Door goed naar de prijs te kijken, kun je een product vinden dat zowel bij je budget past als bij jouw hond.

Ook is het zo dat bepaalde items langer mee kunnen gaan dan andere items, vertelt de prijs je vaak iets over de duurzaamheid en kwaliteit van het product. Een hogere prijs duidt vaak op een betere kwaliteit. Het kan daarom de moeite waard zijn om iets meer te betalen voor kwalitatief goede producten.

Uiteindelijk blijft de prijs een persoonlijke afweging. Sommige hondenbaasjes vinden het niet erg om wat meer te betalen, terwijl anderen de voorkeur geven aan goedkopere opties. Dit is compleet afhankelijk van jouw eigen voorkeur.

De prijs van dit product begint vanaf zo’n €5 en kan oplopen tot wel €170, voor als je het beste van het beste wilt hebben én een verpakking met veel inhoud. Het is belangrijk om de prijs af te zetten tegenover de eigenschappen en kwaliteit, zodat je de beste waarde voor je geld krijgt. Houd er rekening mee dat jouw budget dus tussen deze twee bedragen zal moeten zitten.

hondensnack

Welke soorten hondensnacks bestaan er?

Het is al eerder benoemd, maar er zijn ontzettend veel hondensnacks online te vinden. Zo zijn er op bol.com alleen al meer dan 6.000 verschillende snacks waaruit je kan kiezen.

Hierdoor is de kans dus ook heel groot dat je iets kan vinden wat trouwe viervoeter lekker vindt. Het kan ook voor keuzestress zorgen, maar daarom dat wij graag een handje helpen met dit artikel.

Als je kijkt naar welke soorten snacks er allemaal bestaan, kan je hondensnacks opdelen in verschillende categorieen. We laten je hieronder de meest voorkomende zien:

Bovenstaande categorieen vallen allemaal onder hondensnacks, en dit zijn ze nog niet eens allemaal. Je hebt bijvoorbeeld ook graanvrije hondensnacks of hypoallergene hondensnacks. Zoals je ziet is de keuze dus ontzettend groot!

Oké, je weet nu bijna alles wat je moet weten over de beste hondensnacks. We hebben het alleen nog niet gehad over hoe je snacks je hond op een dag mag eten. Daarom dat wij in de volgende alinea hier dieper op ingaan. Lees snel verder.

Hoeveel hondensnacks mag je hond per dag?

Maandelijks zoeken tientallen mensen naar hoeveel snacks een hond per dag mag eten binnen Google. Het is dus geen hele gekke vraag, echter weet dus lang niet iedereen het antwoord op deze vraag. Maar wij hebben wel het juiste antwoord voor je!

Er wordt geadviseerd om dagelijks maximaal 10% van de voeding te laten bestaan uit hondensnacks. Dus als jouw hond dagelijks 300 gram voer eet, mag hiervan 30 gram bestaan uit snacks.

Mocht je bijvoorbeeld met jouw hond gaan trainen en hem een snack uit het beloningstasje hond geven, houd dit dan bij zodat je de dagelijkse hoeveelheid niet overschrijdt.

Je wilt namelijk voorkomen dat jouw hond veel te veel eet en daarom dat je dus ook rekening moet houden met de andere voeding dat jouw hond op een dag eet.

Probeer daarbij ook rekening te houden met de voedingsstoffen van een bepaalde snack. Het ene product bevat namelijk andere ingrediënten dan het andere product.

Hoe bewaar je de snacks van je hond?

Het is hierboven kort al even aangestipt, maar het is verstandig om grootverpakkingen te kopen. Je doet niet alleen langer met een product, ook kan het een stuk voordeliger zijn voor jouw portemonnee. De prijs per kilo is vaak lager bij een grootverpakking.

Het is dan echter wel van belang dat je de beste hondensnacks op de juiste manier bewaart, om er zeker van te zijn dat het product zo lang mogelijk meegaat.

Laat hier nu een geweldig product voor bedacht zijn, namelijk de hondenvoer container of voerton hond! Dit is een grote bak of emmer die je luchtdicht kan afsluiten. Hier kan je dus niet alleen het hondenvoer in bewaren, maar ook zeker de hondensnack.

Het is echter niet altijd nodig. Sommige producten worden namelijk geleverd in een hersluitbare emmer of zak. Dan is een container dus niet perse nodig ;).

Hondensnacks – veelgestelde vragen

Voordat wij dit artikel afsluiten, willen wij je wat veelgestelde vragen laten zien. Heb jij, na het lezen van dit artikel, alsnog een prangende vraag> Stel die dan gerust in de reacties hieronder. Dan nemen wij het mee in de onderstaande lijst.

Wat zijn de beste hondensnacks?

De beste hondensnacks hebben we in dit blog onderzocht, zoals je hebt kunnen lezen. Uit dit onderzoek zijn een aantal top producten naar voren gekozen. Wij zullen je dan ook niet één goed product meegeven, maar meerdere beste hondensnacks. Zo kan jij zelf bepalen welke beste hondensnacks het beste bij jouw eisen en situatie past.

Hoeveel snacks mag je jouw hond dagelijks geven?

Het wordt geadviseerd om niet meer dan 10% van de dagelijkse calorie inname uit hondensnacks te laten bestaan. Dus als je jouw hond iedere dag 150 gram voer geeft, mag van deze 150 gram 15 gram uit snacks voor je hond bestaan.

Is een hondensnack gezond?

Ondanks dat snacks bij mensen vaak ongezond zijn en vol met suikers zit, zijn snackjes voor honden juist gezond. Het is gemaakt van de juiste ingrediënten en vaak zit het ook boordevol met vitaminen en mineralen. Tevens kunnen honden snackjes allerlei voordelen opleveren, die we in dit blog hebben besproken. Vermijd honden snacks met kunstmatige kleur- en smaakstoffen, conserveermiddelen en te veel suiker.

Kan je jouw hond snacks geven tijdens de training?

Hondensnacks zijn ideale beloningen tijdens trainingssessies. Kies kleine, zachte en smakelijke traktaties die je trouwe viervoeter gemakkelijk en snel kan opeten. Zo kan je hond positief gedrag associëren met de beloning en zal hij gemotiveerder zijn om te leren.

Kunnen honden snacks helpen bij tandverzorging?

Sommige snacks zijn speciaal ontworpen om de tanden van je hond schoon te houden en tandplak te verminderen. Ze bevorderen de kauwactiviteit, wat helpt bij het verwijderen van tandplak en tandsteen. Let echter op: gebitsverzorgende hondensnack kunnen het tandenpoetsen niet vervangen, dus zorg nog steeds voor een goede mondhygiëne.

Wat is het verschil tussen honden snack en hondenkoek?

Over het algemeen worden de termen “hondensnacks” en “hondenkoekjes” door elkaar gebruikt. Beiden zijn kleine traktaties voor honden, maar “koekjes” kunnen iets groter en harder zijn dan “snacks.”

Hoe lang kan je hondensnacks bewaren?

Let altijd op de houdbaarheidsdatum op de verpakking van de hond snacks. Bewaar ze op een koele, droge plaats, en sluit de verpakking goed af om hun versheid te behouden. Als de snacks eenmaal geopend zijn, let dan op eventuele tekenen van bederf, zoals schimmelvorming of een onaangename geur.

We zijn nu aan het einde gekomen van dit artikel. We hopen dat we jou hebben kunnen helpen met het maken van de juiste keuze. Zo niet, horen we dat graag in de comments. Ook als je iets aan dit artikel hebt gehad, horen wij dat graag.

Wat vond jij van dit blog?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemtelling: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Foto van auteur
Boyd
Baasje van Bincky
Hoi! Ik ben Boyd. Als eigenaar van hondjesinfo.nl help ik hondeneigenaren met het maken van de juiste keuzes. Ik heb in de afgelopen 20 jaar diverse hondenrassen in het gezin gehad, waaronder de West Highland White Terrier, Mechelse Herder, Tibetaanse Terrier en de Shih Tzu. Door mijn jarenlange expertise weet ik hoe ik producten moet beoordelen en hoe ik jou van het beste advies kan voorzien. Ook komen wij meerdere keren voor in landelijke media, zoals fhm,nl, nieuws.nl, justrussel.nl, wonen.nl en autorai.nl.

Plaats een reactie