Puppy Speelgoed: 19x de beste van 2022! [Extra Korting]

Puppy speelgoed; onmisbaar wanneer je een puppy in huis haalt. Puppy’s zijn vaak druk, hebben veel beweging nodig en spelen graag met hun baasjes.

Vandaar dat wij dit artikel hebben geschreven, waarin we je meenemen in de leukste en beste puppy speeltjes van dit jaar. Ook nemen wij je mee in wat het waar je op moet letten bij het kopen van speelgoed voor je puppy, waarom het belangrijk is en wat het precies is

Als laatste sluiten we af met wat voor soort puppy speeltjes er allemaal op de markt zijn en geven we je wat algemene tips mee. Veel leesplezier en vragen zien we graag terug in de comments onderaan de pagina!

De beste puppy speeltjes van 2022

Bij al onze productonderzoeken kijken we standaard naar een aantal punten. Je kan hierbij denken aan de prijs, kwaliteit, voor- en nadelen, reviews van andere mensen en populariteit.

Door naar deze punten te kijken, zijn wij ervan overtuigd dat we jou de beste producten kunnen laten zien.

We nemen je hieronder mee in de beste puppy speelgoed van 2022, waarbij de prijs oploopt van laag naar hoog. Welk speeltje kies jij uit voor jouw puppy?

Onze top 5 puppy speeltjes

Na het zien van bovenstaande producten, heb je (hopelijk) al een keuze kunnen maken. Is dat nog niet het geval? Bekijk dan hieronder onze top 5, op basis van reviews en ervaringen van andere mensen!

Op die manier kan jij een product kiezen dat zichzelf al bewezen heeft én dat andere hondeneigenaren ook top vinden. Een beter product ga je dus bijna niet vinden.

Puppy speelgoed Kauwbot van Kong

Momenteel één van de best beoordeelde puppy speeltjes op Bol.com, is het kauwbot van Kong. Met een 4,7 uit 5 sterren en 50+ reviews, weet je dat dit een goed product is.

Dit kauwbot is speciaal voor puppy’s gemaakt. Het is namelijk een kleine maat, gemaakt van zachte latex, terwijl Kong normaal harder materiaal gebruikt en verkrijgbaar in de kleuren baby blauw en baby roze. Je kan de kleur alleen niet zelf uitzoeken.

Om het spelen te stimuleren, kan je ook wat lekkers in het kauwspeeltje stoppen. Gegarandeerd plezier voor jouw pup!

Puppy speeltje Teething Pacifier Flexible van Nylabone

Is jouw puppy een echte knager? Kies dan voor het Teething Pacifier Flexible puppy speeltje van Nylabone! Dit product krijgt 4,6 uit 5 sterren.

Dit kauwspeeltje is speciaal voor puppy’s gemaakt en is geschikt voor puppy’s tot ongeveer 7 kilo. Let wel op: heeft jouw pup zijn tanden al gewisseld? Kies dan een ander puppy speeltje uit.

Het speeltje is gemaakt van hoogwaardige nylon en is daardoor extra zacht. Ook de maat is erg prettig voor jouw pup.

Ook helpt het speeltje van Nylabone het tegengaan van tandplak en tandsteen, door het ruwe oppervlak wat ontstaat door het kauwen.

Puppy speeltje kauwring van Beeztees

Nog een populair puppy speeltje, is de kauwring van Beeztees. Dit product krijgt 4 uit 5 sterren op Bol.com.

Dit leuke speeltje, in de vorm van een ring, is erg goed voor het gebit van je puppy. Het kauwen op de ring verzacht ook de pijn van doorkomende tanden. Daarnaast zit er aan de kauwring een leuke strik, waardoor je pup er nog beter mee kan spelen!

De Puppy Kauwring van Beeztees voorkomt tandplak en tandsteen bij je pup, dus dat is erg prettig.

Goodie Bone puppy speelgoed van Kong

Wederom een product van Kong in ons artikel, namelijk de Goodie Bone. Dit product krijgt 4,4 uit 5 sterren op Bol.com.

De Goodie Bone is vergelijkbaar met het kauwbot van Kong, alleen dan in de vorm van een bot met daaraan een touw. Je hebt ook hier de keuze uit de kleur roze of blauw, het is gemaakt van zacht materiaal en het is erg sterk.

Ook dit product kan je vullen met wat lekkers, zodat je het gebruik ervan kan stimuleren bij je puppy.

12 delige puppy speelgoed set van Vustin

Het laatste product in ons artikel is er niet 1, maar het zijn meerdere producten: de 12-delige speelgoed set van Vustin. Voor een iets hogere prijs, krijg je ook veel meer leuke puppy speeltjes!

Jouw pup heeft meer dan genoeg keuze, wanneer je dit artikel aanschaft. Zo zit er in deze set een frisbee, een speelbal, een kauwring, een speelknuffel en nog veel meer.

Alle producten zijn gemaakt van sterk en zacht materiaal, zodat het tandvlees en gebit van jouw pup sterk blijft. Je kan met zoveel speeltjes diverse spelletjes en oefeningen doen, waardoor je de spiergroei en ontwikkeling van je pup stimuleert.

Zit jouw puppy speelgoed niet in bovenstaand rijtje? Neem dan even hier een kijkje op bol.com voor meer dan 130 verschillende puppy speeltjes!

Wat is puppy speelgoed?

Als het goed is heb je, na het zien van de bovenstaande producten, een goed idee van wat puppy speelgoed is. Mocht dat niet zo zijn, leggen wij het je graag nog een keer uit.

Bij wat puppy speelgoed is, hoeven we eigenlijk niet al te lang stil te staan. Het is speelgoed voor je puppy! (Duh). Net als dat je speelgoed voor mensen hebt, of andere dieren, heb je ook speelgoed voor honden en puppy’s.

Puppy speeltjes zijn in ontzettend veel soorten, maten, materialen, kleuren en prijzen te verkrijgen. Ook zal het ene speeltje leuker zijn dan het ander, echter kan dit per puppy verschillend zijn.

Daarnaast kan speelgoed voor je puppy uitkiezen best wel lastig zijn, juist omdat je de keuze uit veel verschillende merken, soorten en kleuren hebt. Het is daarom belangrijk om goed onderzoek te doen naar het juiste product. Met dit artikel proberen we jou een handje te helpen in het maken van de juiste keuze.

Waarom zou je dan puppy speeltjes moeten kopen en welke eventuele voordelen brengt dit met zich mee? Daar staan we hieronder even bij stil.

puppy speeltjes

Waarom is puppy speelgoed belangrijk?

Nu je weet wat een puppy speeltje is én welke de beste zijn, is het belangrijk om te kijken naar de diverse redenen waarom je er één zou moeten kopen.

Het is namelijk niet een product wat je zomaar even in huis haalt én je hebt de keuze uit veel verschillende soorten puppy speeltjes

Vandaar dat wij je graag meenemen in de diverse voordelen die een puppy speeltje met zich mee brengt. Spelen met je puppy en het hebben van de juiste puppy speeltjes is erg belangrijk, om een aantal redenen:

Het verzacht de pijn van doorkomende tandjes

Wanneer je een jonge puppy in huis haalt, zullen de tandjes op een gegeven moment gaan doorkomen. Hierdoor zal de kauwbehoefte toenemen, juist omdat de tandjes beginnen door te komen of gaan wisselen.

Het is dan ook niet heel gek dat jouw pup op van alles zal bijten, dus het kopen van het juiste speeltje kan jou zeker helpen.

Koop dan het liefste een nylon of rubberen puppy speeltje, omdat deze materialen perfect zijn voor het reinigen van nieuwe tanden en het masseren van pijnlijk tandvlees.

Voorkom dat er op meubels gebeten wordt

Een ander bijkomend voordeel van het kopen van speelgoed voor je puppy, is dat je hiermee kan voorkomen dat jouw pup op meubels kauwt. Of op andere spullen waarom je pup niet mag bijten.

De neiging wordt gewoon een stuk minder wanneer jouw puppy het juiste speelgoed heeft. En niks is vervelender dan kapotte meubels, kapotte kleding, kapotte tafelpoten enzovoort. Een speeltje is dan een ideaal hulpmiddel , om het bijten te verschuiven van jouw spullen naar het speelgoed van je puppy.

Versterk de band met je puppy

Niks versterkt de band tussen een puppy en baasje beter dan samen spelen. Het is dan ook erg belangrijk om een goede band met je puppy op te bouwen, omdat dit allerlei voordelen met zich mee brengt.

Er zijn diverse speeltjes op de markt, die je samen kan gebruiken met jouw puppy. Denk aan apporteerspeeltjes, hondenballen of trektouwen.

Altijd het geschikte speeltje voor je puppy

Eerder in het artikel heb je het al kunnen zien, maar de wereld van puppyspeelgoed is ontzettend uitgebreid én divers. Verderop in dit artikel staan we ook stil bij de verschillende soorten speeltjes voor je puppy.

Dit zorgt er echter wel voor dat de kans groot is dat jij geschikt speelgoed voor je puppy kan vinden. Zo niet, pak dan één van de speeltjes bovenin dit artikel.

Andere voordelen van speeltjes voor je puppy

Naast de bovenstaande redenen, zijn onderstaande redenen ook erg belangrijk.

  • Het stimuleert de ontwikkeling en spiergroei van je pup
  • Puppy’s hebben veel beweging nodig en met de juiste speeltjes beschadig je het tandvlees niet
  • Voorkom vervelend gedrag en daag je puppy uit

Al met al meer dan genoeg redenen en momenten waarom je speelgoed voor je puppy zou moeten kopen. Maar waar moet je dan allemaal rekening mee houden, wanneer je puppy speelgoed gaat kopen? Lees snel verder, want daar ga je in de volgende alinea allemaal achterkomen.

puppy speeltje

Puppy speelgoed kopen? Houd hier rekening mee

Wanneer jij de beste puppy speeltjes gaat kopen, is het belangrijk dat je dit afstemt op wat jij nodig hebt en verwacht en op wat jouw hond of puppy op dat moment nodig heeft.

Niet iedereen vindt elke functionaliteit even belangrijk. Daarom is het belangrijk om te weten waar je allemaal op kan letten, zodat jij een goede keuze kan maken.

Wij hebben de belangrijkste zaken waar je op kan letten, hieronder opgesomd.

Soort puppy speelgoed

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het soort puppy speelgoed dat je wilt gaan kopen. Zoals je boven in dit artikel hebt kunnen zien, is er ontzettend veel keuze!

Dit maakt het misschien lastig om het juiste product uit te zoeken voor je puppy, maar aan de andere kant kan je wel van alles kiezen.

Qua puppy speeltjes kan je bijvoorbeeld denken aan kauwspeeltjes, aan hondenknuffels, aan een snuffelmat, aan hondenballen enzovoort.

Zachtheid van het materiaal

Naast het soort puppy speeltje, is het ook belangrijk om te kijken naar het materiaalgebruik en de zachtheid van het materiaal.

Het is voor puppy’s erg belangrijk om niet te harde speeltjes te kopen. De tanden van een pup zijn namelijk nog niet zo sterk, dus let hier goed op. Op die manier voorkom je tandvlees- of tandbeschadiging.

Kijk wel uit dat je niet te zachte speelgoed koopt, omdat je pup het anders zo kapot heeft. Elke week nieuwe speeltjes kopen wordt niemand vrolijk van ;).

Losse speeltjes of een speelgoedset

Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om complete speelgoedsets te kopen voor je puppy. Hierin zitten diverse toffe puppy speeltjes, in allerlei soorten, vormen en maten.

Het kopen van een speelgoedset is goedkoper dan wanneer je elk speeltje los koopt. Ben je dus van plan om meerdere speeltjes voor je puppy te kopen, overweeg dan om een set aan te schaffen.

Ervaringen van andere mensen

Bij het doen van productonderzoek, is het belangrijk om te kijken naar de ervaringen die andere mensen hebben met het product. Check ook zeker of deze ervaringen eerlijk/gegrond zijn, voordat je een product besteld.

Laat je dus ook zeker informeren door de ervaringen die andere mensen met bepaalde producten hebben. Vaak hebben deze mensen het product al getest, waardoor je makkelijk de voor- en nadelen kan opzoeken.

Producten met slechte reviews of lage scores wil je dan het beste vermijden, zodat je alleen de allerbeste producten voor jouw puppy aanschaft.

Prijs van het puppy speeltje

Het is natuurlijk belangrijk dat de prijs van het puppy speeltje past binnen het budget dat je hebt. Ook ligt bij het ene product de prijs hoger dan bij het andere puppy speeltje. Voor sommige mensen maakt een tientje meer of minder niet uit, maar dat zal niet voor iedereen zo zijn.

Kijk daarom goed naar de prijs die je betaalt, de kwaliteit en de ervaringen van anderen. Als je hier een goed gevoel bij hebt, sla dan je slag!

De prijs van puppy speelgoed begint vanaf zo’n €8 en kan oplopen tot ongeveer €45 voor als je het beste van het beste wilt. Houd er dus rekening mee dat jouw budget tussen deze twee bedragen in zal moeten zitten, wil je de beste puppy speeltjes kunnen kopen.

beste puppy speelgoed

Oké, je weet nu bijna alles wat je moet weten over puppy speelgoed. We hebben het alleen nog niet gehad over hoe welke soorten er allemaal bestaan. Daarom dat wij in de volgende alinea hier dieper op ingaan. Lees snel verder.

Welke soorten puppy speelgoed bestaan er?

Wanneer jij de verschillende producten bovenin dit artikel goed bekeken hebt, zie je dat de wereld van puppy speeltjes ontzettend uitgebreid en divers is. Niet voor niets vind je op bol.com honderden verschillende speeltjes voor je puppy.

Maar welke soorten puppy speeltjes bestaan er dan? Je kan dit grofweg in vijf categorieen verdelen, namelijk:

  1. Piepspeeltjes: Piepspeeltjes voor een puppy helpen bij de ontwikkeling van jouw pup. Daarnaast is het één van de speeltjes die je voor jouw pup aan kan schaffen.
  2. Bijtring: Een bijtring is vooral bedoeld om de pijn van doorkomende tandjes te verzachten, maar ook zodat jouw pup niet op andere spullen bijt.
  3. Knuffels: Hondenknuffels en puppyknuffels komen in veel verschillende soorten en maten. Jouw pup kan hier fijn mee spelen of mee liggen.
  4. Snackbal: Een honden snackbal is een bal waarin je snacks verstopt, waarmee jouw hond of pup kan spelen. Om de zoveel tijd komt er dan een snack uit de bal rollen, waardoor jouw hond mentaal uitgedaagd zal worden.
  5. Denkspelletjes: Denkspellen voor honden en puppy’s, zoals de hondenpuzzel, zijn ontwikkeld om het denkvermogen van jouw pup of hond te vergroten.

Bovenstaande categorieen zijn in onze optiek de meest populaire categorieen, maar dit zijn ze natuurlijk lang niet allemaal.

Nog een laatste tip van ons: Als jij en je puppy met speelgoed buiten gaan spelen, neem dan wat water mee. Je puppy kan hierdoor tussendoor lekker drinken, wat een pup al snel nodig heeft! Je gebruikt hiervoor trouwens een honden drinkfles.

We zijn nu aan het einde gekomen van dit artikel. We hopen dat we jou hebben kunnen helpen met het geven van deze informatie. Zo niet, horen we dat graag in de comments. Ook als je iets aan dit artikel hebt gehad, horen wij dat graag.

Plaats een reactie