Puppyren: Vind hier de 18 beste puppyrennen van 2021!

Opzoek naar de beste Puppyren voor jouw puppie? Dan ben je bij hondjesinfo.nl aan het juiste adres!

In dit artikel nemen wij jou mee in de beste puppyren van 2021. Ook leggen we uit waarom een puppyren zo belangrijk is in de opvoeding van je pup en waar je op moet letten bij het kopen van een puppyren.

We sluiten af met wat tips rondom schoonmaak. Veel leesplezier en vragen zien we graag in de comments onderaan deze pagina.

De beste puppyren van 2021

Bij al onze productonderzoeken kijken we standaard naar een aantal punten. Je kan hierbij denken aan de prijs, kwaliteit, voor- en nadelen, reviews van andere mensen en populariteit.

Door naar deze punten te kijken, zijn wij ervan overtuigd dat we jou de beste producten kunnen laten zien.

We nemen je hieronder mee in de beste puppyren van 2021, waarbij de prijs oploopt van laag naar hoog! Hierbij is gekeken naar producten voor binnen, voor buiten en opvouwbare producten. Zo zit er voor iedereen wel wat tussen.

Goed om aan te geven: de producten hieronder zijn in diverse maten en groottes te verkrijgen. Klik even op “controleer prijs” om de juiste grootte te vinden.

Puppyren binnen

Ben jij van plan om de puppy ren binnen te plaatsen? Bekijk dan hieronder de top 6 van dit moment!

Puppyren buiten

Ook als jij je puppyren buiten wilt plaatsen, hebben wij aan je gedacht ;). Hieronder ontdek jij de 6 beste rennen voor buiten die je momenteel kan vinden.

Puppyren opvouwbaar

Vind jij het belangrijk om een puppy ren makkelijk op te kunnen bergen? Bekijk dan een opvouwbare puppyren, waarvan je de 6 beste hieronder kan zien.

Onze top 5 puppyrennen

Na het zien van bovenstaande producten, heb je (hopelijk) al een keuze kunnen maken. Is dat nog niet het geval? Bekijk dan hieronder onze top 5, op basis van reviews en ervaringen van andere mensen!

Op die manier kan jij een product kiezen dat zichzelf al bewezen heeft én dat andere hondeneigenaren ook top vinden. Een beter product ga je dus bijna niet vinden.

Premium puppyren van Topmast

Momenteel één van de meest populairste puppy rennen op Bol.com, de Premium ren van Topmast. Deze ren krijgt 4,4 van de 5 sterren.

Deze ren bestaat uit 8 delen, waarvan 1 paneel een deur bevat. Elk deel is 80 centimeter breed, dus de ren heeft een omvang van 6,4 meter. De ren is hierboven is 120 centimeter hoog, echter heb je op bol.com diverse afmetingen.

Deze ren is helaas niet geschikt voor buitengebruik, vanwege oxidatie. Let hier dus op wanneer je dit product aanschaft. Mocht je dus op zoek zijn naar een populaire puppyren voor binnen, kies dan voor dit product van Topmast!

Tectake Puppyren

De puppykennel van Tectake is ook één van de hardlopers op Bol.com. Dit product krijgt 4,3 van de 5 sterren en heeft daardoor een hoge beoordeling.

Deze ren van Tectake is 1,25 meter lang, 85 centimeter breed en 70 centimeter hoog, eenvoudig in- en uit elkaar te halen en de deur heeft ook nog eens een dubbele vegrendeling. Vanwege de vorm en het stalen materiaal, is deze puppykennel erg robuust.

Deze ren is zowel geschikt voor binnen als voor buiten, vanwege de robuuste hamerslagcoating.

Opbouwbare puppyren van Tectake

Met de opvouwbare puppy ren van Tectake, weet je dat je goed zit. Dit product krijgt momenteel 4,2 uit 5 sterren en meer dan 70 reviews op bol.com. Het komt niet voor niets terug in onze top 5.

Deze puppy ren is 115 centimeter lang, 115 centimeter breed en 64 centimeter groot. Hierdoor is het geschikt voor veel verschillende puppy’s. Ook leuk om te benoemen is dat je tijdelijk een gratis opvouwbare voerbak meegeleverd krijgt.

Dit product is ideaal voor binnen én buiten. Het is namelijk een lichtgewicht puppy ren, dat echter wel een stabiel metalen frame heeft. Met wat haringen kan je het bijvoorbeeld in je tuin verankeren en het is snel opgezet dankzij het pop-up systeem.

Jouw puppy kan door 2 in- en uitgangen in deze puppy ren komen en met de draagtas kan je dit product overal mee naartoe nemen. Wat wil je nog meer?

Puppyren van MaxxPet

Het vierde product in onze top 5 is de puppyren van Maxxpet. Momenteel krijgt dit product 4,2 uit 5 sterren en meer dan 30 reviews op bol.com.

De puppyren van MaxxPet zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen en groottes. De ren zoals hierboven afgebeld is er één met 4 grote panelen, die je makkelijk in elkaar zet. De panelen zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen door het oog & haak systeem, maar niet te koppelen aan andere uitvoeringen.

Qua afmetingen is deze puppyren 125 centimeter lang, 80 centimeter breed en 70 cm hoog. Deze ren is zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Let wel op met regen, aangezien deze puppykennel dan kan oxideren.

Puppyren van Flamingo

Als laatste sluiten we af met de puppykennel van Flamingo, de goedkoopste ren in dit artikel. Dit product krijgt 4,1 van de 5 sterren.

De ren van Flamingo bestaat uit 6 delen, die ieder 60 centimeter breed en hoog zijn. De delen breng je aan elkaar et grondpennen, waardoor je deze ren ook makkelijk in je tuin kan vastzetten.

Omdat het staal verzinkt is, kan je het makkelijk buiten zetten en buiten bewaren. Deze beschermende coating zorgt er namelijk voor dat het product niet snel zal roesten.

Heb je aan de bovenstaande puppyren niet genoeg? Neem dan hier een kijkje bij Bol.com voor meer dan 100 puppy rennen!

Wat is een puppyren?

Als het goed is heb je, na het zien van de bovenstaande producten, een goed idee van wat puppy rennen zijn. Mocht dat niet zo zijn, leggen wij het je graag nog een keer uit. Een puppyren zal voor de meeste mensen met een pup geen onbekend product zijn. Toch is het goed om toe te lichten wat dit product nu precies is.

Je kan een puppyren vergelijken met een soort van konijnenkooi, alleen is dit product open aan de bovenkant, vele malen groter en speciaal gemaakt voor puppy’s. Het is dus een soort-van kooi voor een puppy.

Een ren voor je puppy uitkiezen kan best lastig zijn, want je hebt de keuze uit veel verschillende merken, soorten en kleuren. Het is daarom belangrijk om goed onderzoek te doen naar het juiste product. Met dit artikel proberen we jou een handje te helpen in het maken van de juiste keuze.

Waarom zou je dan een puppyren moeten kopen en welke eventuele voordelen brengt dit met zich mee? Daar staan we hieronder even bij stil.

beste puppyren

Waarom een puppy ren aanschaffen?

Nu je weet wat een puppy ren is én welke de beste zijn, is het belangrijk om te kijken naar de diverse redenen waarom je er één zou moeten kopen.

Het is namelijk een product wat belangrijk kan zijn om in huis te halen. Vandaar wat wij je graag meenemen in de diverse voordelen die een puppy ren met zich mee brengt.

Creëer een eigen plek voor jouw puppy

Om jouw pup de vrijheid te kunnen geven, is het verstandig om een puppyren te kopen. Op die manier kan je pup, op een veilige manier, lekker rondsnuffelen en op onderzoek uit gaan. Jouw puppy heeft als het ware een eigen plek voor hem of voorhaar. En dit is dus weer belangrijk voor de opvoeding!

Door je puppyren binnen of buiten te plaatsen, laat jij je pup wennen aan allerlei zaken. Wat extra fijn is aan een puppy ren, is dat je niet constant op je pup hoeft te letten. Daarnaast kan je een puppyren vaak aan je hondenbench vastmaken, waardoor je pup nog meer ruimte heeft om ongestoord rond te snuffelen.

Maar waar moet je dan allemaal rekening mee houden, wanneer je een puppy ren gaat kopen? Dat ga je in de volgende alinea ontdekken.

Puppyren kopen? Houd hier rekening mee

Voordat je een puppyren gaat kopen, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Lang niet iedereen vindt elke zaak even belangrijk, maar het is goed om in je achterhoofd te houden waar je allemaal rekening mee kan houden.

Hieronder zie je een aantal vragen die belangrijk zijn, tijdens het kopen van een ren voor je puppy. We zullen bij elke vraag even stil staan.

  • Van welk materiaal is de puppy ren gemaakt?
  • Hoe groot moet de puppyren zijn?
  • De prijs van de ren
  • Wil je de puppy ren binnen of buiten gebruiken?
  • Ervaringen van andere mensen?
  • Een tijdelijke of vaste ren?
puppyren buiten

Van welk materiaal is de ren gemaakt?

Het materiaal waaruit de ren bestaat, zegt vaak iets over de kwaliteit en de stevigheid. Bepaalde materialen gaan ook langer mee dan andere materialen.

Vaak zijn de meest goedkope varianten van een puppyren gemaakt van metaal. Daarnaast is een polyester of nylon puppyren ook een veelvoorkomend product, wat lichter is en makkelijker in gebruik is.

Daarnaast is het belangrijk om materiaal te pakken wat past bij de plek waar je de ren neer gaat zetten. Binnen of buiten dus.

Hoe groot moet de puppyren zijn?

Afhankelijk van hoeveel puppy’s je hebt en de plaats waar je de ren wilt gaan neerzetten, is de grootte dus erg belangrijk. Het moet immers wel in je huis of in je tuin passen.

Gelukkig kan je bij elk product zien wat de omtrek is van het product en vaak ook de lengte en de breedte. Op die manier kan jij een ren kopen dat goed past in jouw huis of tuin.

De prijs van de puppy ren

Naast het materiaalgebruik en de grootte van de puppy ren, is het belangrijk dat je de juiste kwaliteit kiest en de prijs die daarbij hoort. Sommige mensen vinden het niet erg om een tientje meer of minder te betalen, maar niet iedereen heeft dat ervoor over.

Een kleine puppyren heb je al vanaf zo’n €30 en voor een grote puppyren kan de prijs oplopen tot zo’n €250,-. De prijs van een ren moet dus in je budget passen, maar ook bij de grootte van je hond en de ruimte die jij hem wil geven.

Wil je de ren binnen of buiten gebruiken?

De plaats van je ren is érg belangrijk bij het soort ren dat je wilt gaan kopen. Om een voorbeeld te geven:

Een puppyren voor buiten is vaak van metaal. Zo’n ren bestaat uit hekjes, die je door middel van metalen staafjes aan elkaar vastmaakt. Deze staafjes pin je vervolgens vast in de grond, waardoor de ren stevig staat. Je kan je voorstellen dat dit binnenshuis niet zal gaan.

Voor binnen pak je vaak een kleinere metalen ren of de nylon/polyester variant hiervan. Of je kiest voor een vaste ren met een vaste bodem.

Ervaringen van andere mensen

Bij het doen van productonderzoek, is het belangrijk om te kijken naar de ervaringen die andere mensen hebben met het product. Check ook zeker of deze ervaringen eerlijk/gegrond zijn, voordat je een product besteld.

Laat je dus ook zeker informeren door de ervaringen die andere mensen met bepaalde producten hebben. Vaak hebben deze mensen het product al getest, waardoor je makkelijk de voor- en nadelen kan opzoeken.

Producten met slechte reviews of lage scores wil je dan het beste vermijden, zodat je alleen de allerbeste producten voor jouw puppy aanschaft.

Een tijdelijke of vaste ren?

Als laatste is het belangrijk om na te denken of je een tijdelijke of vaste ren wilt, voor in de tuin bijvoorbeeld. Een vaste ren maak je vaak vast aan het grondoppervlak en een tijdelijke ren wil je weer makkelijk kunnen opbergen.

Als je dus gaat rondkijken voor een ren, houd dan rekening met hoe je hem wil gaan gebruiken.

puppyren binnen

Hoe maak je een puppyren schoon?

Zo nu en dan is het belangrijk om de puppy ren schoon te maken, vooral als je een puppyren met een metalen bodem hebt. Gelukkig is dit niet al te moeilijk! Je komt met wat diervriendelijke zeep, heet water en een poetsdoekje al heel ver.

Hoe je de ren precies schoonmaakt ligt vooral aan het soort dat je gekocht hebt. Een ren dat geschikt is voor buiten kan je bijvoorbeeld prima met de hogedrukspuit schoonmaken, aangezien dit soort producten goed tegen water kunnen.

Een ren dat geschikt is voor binnen maak je met wat zeep, heet water en een poetsdoekje schoon. Dit doe je op dezelfde manier als dat je andere spullen schoonmaakt, simpelweg door het af te doen met een doekje en wat water!

We zijn nu aan het einde gekomen van dit artikel. We hopen dat we jou hebben kunnen helpen met het maken van de juiste keuze. Zo niet, horen we dat graag in de comments. Ook als je iets aan dit artikel hebt gehad, horen wij dat graag.

Neem voor andere hondenproducten even een kijkje op ons hondenblog!

1 gedachte over “Puppyren: Vind hier de 18 beste puppyrennen van 2021!”

Plaats een reactie