Slowfeeder hond: 15x de beste van 2024 [Beste uit Test]

Een slowfeeder voor je hond is het perfecte hulpmiddel dat je gebruikt, wanneer jouw hond zijn of haar eten (te) snel naar binnen werkt. Zo’n slowfeeder zal allerlei voordelen opleveren, die je maar al te graag wilt voorkomen. Vandaar dat wij dit blog hebben geschreven, waarin je alles te weten komt over dit product.

In dit artikel nemen wij je mee in de beste slowfeeder voor je hond van 2024. Ook nemen wij je mee in waar je op moet letten bij het kopen van een slow feeder, wanneer je het juist moet aanschaffen en welke voordelen dit product met zich meebrengt.

Als laatste sluiten we af met wat tips rondom het schoonmaken van dit item, wat voor voer jij het beste in de slow feeder van je hond kan stoppen en allerlei andere handige tips. Veel leesplezier en vragen zien we graag terug in de comments onderaan de pagina!

De beste slowfeeder voor je hond van 2024

Bij al onze productonderzoeken kijken we standaard naar een aantal punten. Je kan hierbij denken aan de prijs, kwaliteit, voor- en nadelen, reviews van andere mensen en populariteit.

Door naar deze punten te kijken, zijn wij ervan overtuigd dat we jou de beste producten kunnen laten zien.

We nemen je hieronder mee in de beste slowfeeder voor je hond van 2024, waarbij de prijs oploopt van laag naar hoog. We horen graag welk product jij uitgekozen hebt!

Goed om aan te weten: Sommige van de onderstaande producten zijn in diverse kleuren en maten te vinden. Klik hiervoor even op “controleer prijs” om de juiste maat en kleur voor jouw hond te vinden.

Slowfeeder: Onze top 5

Na het zien van bovenstaande producten, heb je (hopelijk) al een keuze kunnen maken. Is dat nog niet het geval? Bekijk dan hieronder onze top 5, op basis van reviews en ervaringen van andere mensen!

Bij ieder product vermelden we ook een voorbeeld van een review. Op die manier kan jij een product kiezen dat zichzelf al bewezen heeft én dat andere hondeneigenaren ook top vinden. Een beter product ga je dus bijna niet vinden.

Slowfeeder hond van eat slow live longer

Het eerste product in ons artikel is de Slowfeeder hond van eat slow live longer. Dit product krijgt momenteel 4,4 uit 5 sterren en meer dan 125 reviews. Hiermee is dit één van de meest populaire producten.

Deze slowfeeder voor honden van eat slow live longer is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en twee verschillende maten. Daarbij is dit product gemaakt van veilig en BPA vrij kunststof en is het voorzien van een antislip bodem. Wat wil je nog meer?

Mijn hond at zijn gewone voerbak leeg binnen een minuut. Met deze voerbak doet ze er nu 15 minuten over, waardoor ze geen braak neigingen meer heeft.

Nala20213005

Honden slowfeeder van KCMultisupplies

Het tweede product in ons artikel is de Honden slowfeeder van KCMultisupplies. Dit product krijgt momenteel 4,6 uit 5 sterren en meer dan 50 reviews.

Ook bij dit product van KCMultisupplies heb je de keuze uit 3 verschillende kleuren. Daarbij is dit product one size fits all.

De slow feeder is uitgerust met antislip strips aan de onderkant, waardoor je hond niet met de voerbak door het hele huis kan schuiven. Daarnaast is de slowfeeder gemaakt van BPA-vrij plastic. Meer heb je niet nodig toch?

In het begin schrokte onze pup zijn brokken in 2 tellen binnen. Nu moet hij werken voor zijn eten en neemt hij er automatisch de tijd voor

Paul2905

Slow feeder hond van Kyjen

Het derde product in ons artikel is de Slow feeder hond van Kyjen. Dit product krijgt momenteel 4,7 uit 5 sterren en meer dan 30 reviews.

Als je gaat voor dit product van Kyjen, kan je uit 1 kleur en 1 maat kiezen. Daarbij heeft dit product een diameter van 27 centimeter. De onderkant van de bak is antislip en houdt de bak goed op zijn plaats.

Wat ook fijn is aan dit product, is dat je stapelkorting kan ontvangen. Deze korting kan oplopen tot wel 10%, wanneer je meerdere producten tegelijk koopt. Doe hier dus zeker je voordeel mee.

Mijn hond vond het in eerste instantie maar een vreemde bak, maar na twee keer is ze er helemaal aan gewend. Het is nu een feestje om elk brokje eruit te likken. Ze is veel langer bezig met haar voer dan in een normale etensbak. Groot voordeel!

Angggggg

Slow feeder van Kosh & Co

Het vierde product in ons artikel is de Slow feeder van Kosh & Co. Dit product krijgt momenteel 4,5 uit 5 sterren en meer dan 25 reviews.

Deze slowfeeder van Kosh & Co is beschikbaar in 1 kleur en 1 grootte. Daarbij heeft dit product een diameter van 18,5 centimeter, waardoor er zo’n 250 gram voer in kan. De onderkant van de slowfeeder voerbak bevat een antislip laag. Dit zorgt ervoor dat het niet beweegt tijdens het eten. Erg handig!

Ik zag deze op Teen Mom en heb ‘m hier gevonden. Werkt serieus super goed onze Kelly eet een stuk rustiger! Aanrader voor elke hondeneigenaar met een vreetbeer!

Gekkegriek

Slowfeeder bak van JU&MP

Het laatste product in ons artikel is de Slowfeeder bak van JU&MP. Dit product krijgt momenteel 4,3 uit 5 sterren en meer dan 25 reviews.

Als je gaat voor de slowfeeder bak van JU&MP, kan je uit 5 verschillende kleuren een keuze maken. Dankzij het gebruik van stevige materialen is deze voerbak onbreekbaar en flexibel tegelijk. De diameter bedraagt 18 centimeter en de hoogte 5 centimeter, waardoor hier zo’n 250 gram voer in past.

goede en stevige voerbak. Onze pup van 10 weken schrokte iedere keer zijn eten in 1x naar binnen. Hij doet er nu langer en rustiger over.

bulletje1968

Zit de slow feeder van jouw hond niet in bovenstaande lijst? Niet getreurd! Neem dan hier even een kijkje bij Bol.com, waar ze meer dan 250 verschillende slowfeeders voor honden

Wat is een slowfeeder?

Na het zien van de bovenstaande producten heb jij, als het goed is, een goed idee van wat een slowfeeder is. Mocht dat niet zo zijn, leggen wij het je graag uit.

De slowfeeder, ook wel anti schrokbak hond genoemd, is een voerbak dat speciaal ontwikkeld is om schrokken tegen te gaan. Een likmat voor honden kom je ook weleens als slowfeeder tegen.

Zo’n slowfeeder heeft hetzelfde doel als een “normale” honden voerbak, voerbak op standaard of een automatische voerbak, namelijk: het voeren van jouw hond met hondenvoer of puppy voer. Het grote verschil zit hem in de vorm van een slowfeeder voor honden.

Je kan een slowfeeder voor honden het beste herkennen, doordat dit product allerlei groeven en vormpjes in de bak heeft zitten. Deze groeven en vormen zorgen ervoor dat jouw hond het voer niet te snel kan opeten. Zie het als obstakels in de voerbak, waardoor jouw hond minder zal schrokken.

Sommige slowfeeder hebben juist heel veel groeven en sommige weer wat minder. Hierdoor kan je de slow feeder afstemmen op jouw hond en zijn of haar eetgedrag.

Een slowfeeder uitkiezen kan echter best wel lastig zijn, want je hebt de keuze uit veel verschillende merken, soorten en modellen. Het is daarom belangrijk om goed onderzoek te doen naar het juiste product. Met dit artikel proberen we jou een handje te helpen in het maken van de juiste keuze.

Waarom zou je dan een slow feeder voor je hond moeten kopen en welke eventuele voordelen brengt dit met zich mee? Daar staan we hieronder even bij stil.

slow feeder hond

Waarom een slowfeeder voor je hond kopen?

Nu je weet wat een honden slow feeder is, wat het doel ervan is en welke de beste zijn, is het fijn om te weten waarom je er één zou moeten kopen.

Het is namelijk niet een product wat je zomaar even in huis haalt. Vandaar wat wij je graag meenemen in de diverse voordelen die een anti schrokbak met zich mee brengt.

Het is belangrijk om deze redenen goed door te nemen, zodat je voor jezelf kan bepalen welke reden het meest op jou van toepassing is.

Met een slowfeeder schrokt jouw hond minder

De eerste reden waarom hondeneigenaren een slow feeder voor hun hond aanschaffen, is meteen ook een hele belangrijke. Dit product zorgt er namelijk voor dat jouw hond niet kan schrokken.

En omdat jouw viervoeter niet kan schrokken, wordt de kans op allerlei andere nare gevolgen een stuk kleiner. Deze bespreken wij hieronder.

Minder risico op braken

Het is bekend dat sommige honden ontzettend snel eten. Zelfs zo snel, dat ze hierdoor moeten braken. Een slowfeeder kan dit voorkomen, aangezien zo’n voerbak het lastiger maakt om teveel voer in één hap binnen te krijgen.

Dit maakt het lastiger voor jouw hond om te snel zijn eten naar binnen te schrokken. Dus braakt jouw hond vaak na het eten? Dan is een slowfeeder kopen niet eens zo’n verkeerde keuze.

Het is beter voor de maag van jouw hond

Doordat jouw hond meer tijd moet nemen om te eten met een slowfeeder, raakt de maag van je hond minder snel van streek. Je hond zal namelijk minder lucht binnen krijgen, minder brokjes per hap binnen krijgen, meer de tijd moeten nemen én de kans is groot dat je hond beter kauwt.

Al met al zijn dit zaken waarvan zijn maag blijer zal worden. Dus mocht jij een snelle eter in huis hebben, overweeg dan een slow feeder.

Lager risico op obesitas

Honden die teveel eten hebben de kans om te dik te worden, om dus obesitas te krijgen. Ook hierbij kan een slowfeeder goed helpen!

Doordat het voor je hond lastiger is om veel tegelijk te eten, is de kans kleiner dat je hond te dik wordt. Zo krijgt zijn stofwisseling de kans om het voer goed te verteren.

Je hond zal minder scheetjes laten

Honden krijgen teveel lucht binnen wanneer ze te snel eten. Dit zorgt ervoor dat jouw hond veel meer scheetjes zal laten, wat soms grappig is, maar vaak ook niet. En het ruikt ook niet fris natuurlijk.

Met een slowfeeder krijgt jouw hond minder lucht binnen, omdat hij minder goed kan schrokken. Hierdoor zal je hond dus minder scheetjes laten!

Voor iedere hond geschikte slow feeder

Het laatste voordeel dat we willen benoemen, is dat je voor iedere hond wel een geschikte slowfeeder kan vinden. Zoals je bovenaan dit artikel hebt kunnen zien, heb je de keuze uit veel verschillende producten, merken, modellen en kleuren.

Juist vanwege dit grote aanbod is de kans groot dat je een product vindt wat precies bij jouw wensen aansluit én dat precies bij jouw hond of puppy past. Met dit artikel proberen we jou simpelweg een duwtje in de juiste richting te geven. 

Al met al meer dan genoeg redenen waarom je een slow feeder voor je hond zou moeten kopen. Maar waar moet je dan allemaal rekening mee houden, wanneer je een antischrokbak gaat kopen? Daar ga je in de volgende alinea allemaal achter komen.

voerbak slowfeeder

Slowfeeder voor je hond kopen? Houd hier rekening mee

Wanneer jij de beste slowfeeder voor je hond gaat kopen, is het belangrijk dat je dit afstemt op jouw eigen behoeftes en op wat jouw hond of puppy op dat moment nodig heeft.

Niet iedereen vindt elke functionaliteit even belangrijk. Daarom is het belangrijk om te weten waar je allemaal op kan letten.

Ook zijn er veel verschillende soorten en merken te verkrijgen. Vandaar dat wij je graag helpen. Wij hebben de belangrijkste functies waar je op kan letten, hieronder opgesomd.

Afmetingen van de slowfeeder van je hond

Het eerste punt waar je naar wilt kijken, is de afmetingen van de slowfeeder. Een grote hond heeft namelijk meer voedsel nodig dan een kleine hond. Je zal voor een grote hond dan ook een grotere slowfeeder moeten kopen, zodat er genoeg voer in past.

Gelukkig zijn er veel verschillende soorten en maten te verkrijgen, waardoor je makkelijk een product kan vinden dat precies bij jouw hond past.

Kleurgebruik

Een ander belangrijk puntje om rekening mee te houden, is de kleur van de slowfeeder van je hond. Veel mensen vinden het belangrijk dat deze kleur past bij hun persoonlijke voorkeur, maar ook in de ruimte waar de slowfeeder geplaatst zal worden.

Zo kan je gaan voor een felle kleur of juist een kleur die goed past binnen je inrichting en interieur. Het is in ieder geval goed om te weten dat er veel verschillende kleuren mogelijk zijn, dus een kleur kiezen die bij je past hoeft niet al te lastig te zijn.

Aantal groeven

We hebben het eerder al benoemd, maar hetgeen wat een slowfeeder juiste een slow feeder maakt, is dat het gevuld is met groeven en vormpjes.

Hoe meer groeven een product heeft, des te lastiger het is voor jouw hond om te eten. Je kan dit dus als het ware zien als een soort-van moeilijkheidsgraad.

Ben je er dus van bewust dat je het niet al te lastig moet maken. Kies dus niet voor een product met heel veel groeven, maar ook niet te weinig. Is je hond al gewend aan een slowfeeder, maar eet hij nog steeds te snel? Dan kan je natuurlijk gaan kijken naar een product met nog meer groeven.

Materiaalgebruik

Naast de bovengenoemde punten, wil je ook zeker rekening houden met het materiaal waarvan de slow feeder van je hond gemaakt is. Dit zegt namelijk iets over de prijs, maar ook over de duurzaamheid.

De meest voorkomende materialen waarvan een slowfeeder gemaakt kan zijn, zijn: kunststof, plastic, keramiek of RVS.

Elke materiaalsoort heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo is kunststof heel erg licht, maar ook sneller kapot en is keramiek wat zwaarder en lastiger kapot te krijgen. Kijk daarom goed naar wat je voorkeur heeft.

Ervaringen van andere mensen

Bij het doen van productonderzoek, is het belangrijk om te kijken naar de ervaringen die andere mensen hebben met het product. Check ook zeker of deze ervaringen eerlijk/gegrond zijn, voordat je een product besteld.

Door de ervaringen van anderen hondeneigenaren goed door te nemen, kun je eventuele issues, problemen of tekortkomingen in kaart brengen, voordat je het gaat aanschaffen. Dit helpt je niet alleen een teleurstelling te voorkomen, maar ook om ongewenste aankopen te voorkomen. Als je ziet dat veel producten slechte reviews of lage scores krijgen, wil je deze het beste vermijden. Op die manier koop je alleen de beste producten voor jouw hond.

Vooral op bol.com kan je per product duidelijk zien wat ervan verteld wordt, vanuit de mensen die dat product gekocht hebben. Door hier even doorheen te lezen, kom je er al snel achter of het product iets voor jou kan zijn.

Producten met slechte reviews of lage scores wil je dan het beste vermijden, zodat je alleen de allerbeste producten voor jouw hond aanschaft.

Prijs van de honden slowfeeder

Het is van belang om bij de aanschaf van spullen voor je hond ook rekening te houden met de prijs ervan. De prijs dient wel bij je budget te passen. Daarnaast heb je vaak de keuze uit diverse prijscategorieën, variërend van betaalbare producten tot meer prijzige merken. Door goed naar de prijs te kijken, kun je een product vinden dat zowel bij je budget past als bij jouw hond.

Ook is het zo dat bepaalde items langer mee kunnen gaan dan andere items, vertelt de prijs je vaak iets over de duurzaamheid en kwaliteit van het product. Een hogere prijs duidt vaak op een betere kwaliteit. Het kan daarom de moeite waard zijn om iets meer te betalen voor kwalitatief goede producten.

Uiteindelijk blijft de prijs een persoonlijke afweging. Sommige hondenbaasjes vinden het niet erg om wat meer te betalen, terwijl anderen de voorkeur geven aan goedkopere opties. Dit is compleet afhankelijk van jouw eigen voorkeur.

Kies daarom altijd voor een prijs die prettig bij jou aanvoelt en dat past binnen je budget.

De prijs van een slowfeeder hond begint vanaf zo’n €10 en kan oplopen tot ongeveer €80, voor als je het beste van het beste wilt hebben. Het is belangrijk om de prijs af te zetten tegenover de eigenschappen en kwaliteit, zodat je de beste waarde voor je geld krijgt. Houd er rekening mee dat jouw budget dus tussen deze twee bedragen zal moeten zitten.

Laten we nu verder gaan met hoe je de slow feeder van je hond het beste kan reinigen. Lees snel verder.

slowfeeder hond

Hoe maak je de slowfeeder van je hond schoon?

Wanneer jij de beste slow feeder voor je hond hebt gekocht, is het natuurlijk prettig om te weten hoe je dit product het beste schoon kan maken.

Want net als dat mensen graag met schoon bestek en van schone borden eten, is het voor honden belangrijk uit een schone voerbak te eten. Je wilt dit item dus regelmatig schoonmaken.

Hiermee voorkom je ook dat er bacteriën en schimmels in zo’n feeder kunnen groeien én houd je dit product in de meest optimale conditie. Voorkomen is beter dan genezen roepen wij altijd!

Het schoonmaken van een slowfeeder is gelukkig niet al te lastig en vergelijkbaar met hoe mensen hun borden en bestek schoonmaken. Veel slowfeeder kan je namelijk zowel met de hand wassen als in de vaatwasser wassen.

Heb je een vaatwasser, dan voeg je de feeder gewoon toe aan jouw eigen vieze vaat. Als je geen vaatwasser hebt, kun je de slow feeder met de hand afwassen. Hiervoor heb je een warm sopje en een spons of afwasborstel nodig. Het is simpelweg een kwestie van het schoonmaken van dit product, niets meer en niets minder.

Let wel goed op, want niet elke slowfeeder kan je in de vaatwasser stoppen. Check hiervoor altijd even de verpakking of gebruiksaanwijzing, zodat je zeker weet dat je dit product op de juiste manier schoonmaakt.

Waar zet je een slowfeeder hond neer?

Niet iedere slowfeeder hond zal even stabiel op je vloer staan. Dit kan het geval zijn bij een gladde vloer, zoals tegels of laminaat. Het is daarom aan te raden om de antischrokbak op een placemat hond neer te zetten.

Dankzij deze placemat zal je hond minder snel de antischrok bak om kunnen stoten. Ook voorkom je hiermee dat jouw hond met de schrokbak door de hele kamer zal schuiven tijdens het eten. De schrokbak zal niet zomaar weg kunnen slippen, wat fijn is voor jouw hond!

Waar je jouw schrokbak hond vervolgens neerzet, is afhankelijk van waar je hond het liefste eet. Onze hond eet het liefst nabij de eetkamer, dus daar zetten wij zijn slowfeeder hond neer.

Oké, je weet nu bijna alles wat je moet weten over de schrokbak. We hebben het alleen nog niet gehad over welke soorten voeding je allemaal in zo’n slowfeeder hondkan doen. Daarom dat wij in de volgende alinea hier dieper op ingaan. Lees snel verder.

Welk voer kan je in een slowfeeder hond stoppen?

Oké, je hebt dus een keuze gemaakt uit één van de producten die bovenin dit artikel staan. Maar welk voer kan je dan eigenlijk kwijt in zo’n slowfeeder? Ook dit is een vraag die we snel voor je kunnen beantwoorden:

Als jouw hond dagelijks brokjes eet, dan kan je dit voer ook in een slow feeder kwijt. Dit kunnen allerlei brokken zijn, zoals geperste hondenbrokken, puppy brokken of andere soorten hondenbrokken.

Maar eet jouw hond ook natte hondenvoeding of puppy natvoer? Ook dan is het mogelijk om dit voer in de slowfeeder kwijt te kunnen. Eigenlijk kan je elk soort voer dat jouw hond eet in een slowfeeder kwijt.

Nog een laatste tip

We willen je, voordat we dit artikel afronden, nog een allerlaatste tip meegeven. Veel honden kunnen ontzettend veel knoeien. Onze hond Bincky anders wel, die kan niet netjes eten. En dat is geen probleem!

Wij hebben namelijk een hele goede voermat voor onze hond gekocht, die wij onder zijn slowfeeder hebben gezet. Deze mat vangt het geknoeide eten van onze hond op, waardoor de vloer een stuk schoner blijft. Doe hier dus zeker je voordeel mee en check hier de beste honden placemat.

Slow feeder hond – veelgestelde vragen

Voordat wij dit artikel afsluiten, willen wij je wat veelgestelde vragen laten zien. Heb jij, na het lezen van dit artikel, alsnog een prangende vraag> Stel die dan gerust in de reacties hieronder. Dan nemen wij het mee in de onderstaande lijst.

Wat is de beste slowfeeder voor je hond?

De beste slowfeeders voor honden hebben we in dit blog onderzocht, zoals je hebt kunnen lezen. Uit dit onderzoek zijn een aantal top producten naar voren gekozen. Wij zullen je dan ook niet één goed product meegeven, maar meerdere. Zo kan jij zelf bepalen welk product het beste bij jouw eisen en situatie past.

Waarom een slowfeeder hond kopen?

Zoals je in dit blog hebt kunnen lezen, levert een slowfeeder hond je allerlei fijne voordelen op. Eén van de meest belangrijke voordelen is toch wel dat jouw hond minder snel zijn of haar voer naar binnen schrokt. Dit is fijn, omdat je hond hierdoor minder snel vol zit, minder scheten zal laten en het verlaagt het risico op overgeven.

Wat voor soort voer stop je in een slowfeeder hond?

Verreweg de meeste slowfeeders vul je met droogvoer, zoals hondenbrokjes. Het is ook mogelijk om er natvoer in te doen, alleen houd er dan wel rekening mee dat je het bakje na iedere voederbeurt goed schoon moet maken. Bij droogvoer kan je dit prima wekelijks doen.

Hoe werkt een slow feeder hond

Een voerbak met groeven en vormen, die het moeilijk maken om eruit te eten, wordt ook wel een slow feeder genoemd. Hoe meer van deze groeven een voerbak heeft, hoe moeilijker het is voor je hond om uit zo’n bak te eten. En omdat het lastiger is om te eten, is het dus ook lastiger om te schrokken.

Is een slowfeeder geschikt voor elke hond?

In principe is een slowfeeder geschikt voor elke hond die neigt naar schrokken. Het kan vooral nuttig zijn voor honden die snel te veel eten en voor rassen met een diepe borstkas, die vatbaarder zijn voor lucht inslikken. Oudere honden of honden met gebitsproblemen kunnen ook baat hebben bij een slowfeeder, omdat het helpt bij het bevorderen van langzamer kauwen.

Helpt een honden slowfeeder bij gewichtsbeheersing?

Een slowfeeder hond kan zeker helpen bij gewichtsbeheersing. Honden die te snel eten, hebben vaak niet de tijd om te registreren wanneer ze vol zitten. Langzamer eten met een slowfeeder kan helpen om je hond eerder een verzadigd gevoel te geven en overeten te voorkomen.

Is een slowfeeder geschikt voor een puppy?

Een slowfeeder puppy kan ook nuttig zijn voor puppy’s. Het is belangrijk dat pups leren om langzaam en goed te kauwen, vooral omdat ze nog in de groei zijn. Kies een slow feeder hond die geschikt is voor de grootte van je pup en houd toezicht terwijl ze wennen.

Hoe kies je de juiste maat slowfeeder honden?

Kies een bak die groot genoeg is voor de maaltijd van je hond, maar niet te groot zodat de obstakels worden omzeild. Het doel is om de eettijd te vertragen, niet om het eten te frustreren.

Kan je een slowfeeder zelf maken?

Er zijn DIY-opties beschikbaar om zelf een slowfeeder te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een soliconen inleg, die je op maat kan knippen en in iedere voerbak kunt plaatsen, door middel van zuignapjes.

Helpt een slowfeeder bij het voorkomen van winderigheid?

Een slowfeeder kan zeker helpen bij het voorkomen van winderigheid bij honden. Honden die snel eten, slikken vaak lucht in tijdens het eten, wat kan leiden tot winderigheid en een opgeblazen gevoel. Een slowfeeder vermindert de inname van lucht, doordat je hond langzamer en voorzichtiger eet.

We zijn nu aan het einde gekomen van dit artikel. We hopen dat we jou hebben kunnen helpen met het maken van de juiste keuze. Zo niet, horen we dat graag in de comments hieronder. Ook als je iets aan dit artikel hebt gehad, horen wij dat graag.

Wat vond jij van dit blog?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemtelling: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Foto van auteur
Boyd
Baasje van Bincky
Hoi! Ik ben Boyd. Als eigenaar van hondjesinfo.nl help ik hondeneigenaren met het maken van de juiste keuzes. Ik heb in de afgelopen 20 jaar diverse hondenrassen in het gezin gehad, waaronder de West Highland White Terrier, Mechelse Herder, Tibetaanse Terrier en de Shih Tzu. Door mijn jarenlange expertise weet ik hoe ik producten moet beoordelen en hoe ik jou van het beste advies kan voorzien. Ook komen wij meerdere keren voor in landelijke media, zoals fhm,nl, nieuws.nl, justrussel.nl, wonen.nl en autorai.nl.

Plaats een reactie